VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Palautus
Sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksesta tulee ilmoittaa myyjälle ennen palauttamista mieluiten sähköpostitse osoitteeseen  info@hilpu.fi tai puhelimitse numeroon 050 4353 695. Ilmoituksen tulee sisältää yhteystietosi ja tieto palautettavasta tuotteesta. Ilmoita myös tilinumero, johon palautus voidaan suoritta. Tuotteen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa.

Pakkaa tuote huolellisesti ja palauta se Postin asiakaspalautuksena, tai Matkahuollon kautta osoitteeseen:

Hilpu Ay
Eskolantie 7 E
45100 KOUVOLA

Parantaaksemme palveluamme olisimme kiitollisia, jos kertoisit meille miksi haluat palauttaa tuotteen.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palauttaminen on sinulle maksutonta. Pakkaathan tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vaurioidu kuljetuksessa.

Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, rahat palautuvat sinulle Checkout -maksupalvelun kautta. Palautus näkyy tililläsi/luottokorttisi maksutiedoissa muutaman pankkipäivän kuluttua. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta.

Vaihto
Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, niin sinun tulee tilata uusi tuote normaalisti. Huom! uudesta tilauksesta veloitetaan aina toimituskulut. Vaihdettavan tuotteen palautus tapahtuu yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, rahat palautuvat Checkout -maksupalvelun kautta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa, vialliset lähetykset ja reklamaatiot
Kun olet vastaanottanut paketin, tarkista sen kunto välittömästi. Mikäli se on vahingoittunut lähetyksessä, tee heti vahinkoilmoitus postiin.

Jos tuote on rikki tai se ei muuten vastaa tilaustasi, niin otathan meihin yhteyttä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta info@hilpu.fi tai puh. 050 4353 695. Korvaamme virheellisen tuotteen mahdollisuuksien mukaan uudella tuotteella, vaihdamme sen toiseen tai halutessasi palautamme ostosumman tilillesi.